Projekti

> Domov > Projekti

Projekti

Projekt promocije duševnega zdravja pri delu MentHealthWork je bil 8. skupna pobuda Evropske mreže za promocijo zdravja pri delu (ENWHP) ...
V okviru projekta Irene – Soočenje s tranzicijo (Irene - Facing Transitions) smo z metodo študije primera proučili dve slovenski podjetji, v katerih je potekalo prestrukturiranje.
Cilj projekta je bil vprašanja prestrukturiranja in ugotovitve preteklih projektov na tem področju približati socialnim partnerjem in drugim deležnikom ter širši javnosti.
KIMDPŠ je v letih 2011/2012 vodil evropski projekt Hires Dissem - Zdravje v času prestrukturiranja: Širjenje ekspertnega znanja, v katerem so sodelovali še partnerji iz Italije, Poljske, Romunije in Španije.
Projekt »Kriza, socialni dialog in prenova pri prestrukturiranju« je bil usmerjen v raziskovanje vloge socialnega dialoga in kolektivnih pogajanj ob prestrukturiranju, v izmenjavo znanj in izkušenj med različnimi deležniki ter v oblikovanje priporočil za socialne partnerje in odločevalce.

Čili za delo

S programom Čili za delo želimo osveščati, izobraževati in usposabljati delavce in delodajalce o zdravem delovnem in življenjskem slogu, da bi takšen način življenja in dela začeli postopoma tudi sami razvijati.

Preverite priporočila za
izvajanje promocije zdravja
pri delu v vašem podjetju!

Dogodki