Aktualno

> Domov > Aktualno > Raziskava o promociji zdravja pri delu v teku

Novice

< Nazaj na novice

Raziskava o promociji zdravja pri delu v teku

Sredi oktobra se je začelo anketiranje v okviru raziskave o promociji zdravja pri delu v Sloveniji, katere cilj je pridobiti vpogled v načrtovanje in izvajanje programov promocije zdravja v slovenskih organizacijah, raziskati stališča vodij do teh programov ter ugotoviti, kakšne so potrebe po dodatnem znanju na tem področju. Spletna raziskava je del raziskovalnega projekta, ki ga sofinancirata Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije (ARIS) ter Ministrstvo za zdravje.

Povabilo k sodelovanju v raziskavi je na elektronske naslove, objavljene v poslovnem registru AJPES, prejelo več kot 10.000 podjetij. Da bi bili zbrani podatki čim bolj relevantni in s tem dobra podpora za načrtovanje izobraževalnih in drugih programov za organizacije, je pomembno, da se vabilu odzove čim večji delež delodajalcev. Zato vzporedno poteka obveščanje o raziskavi tudi preko komunikacijskih kanalov delodajalskih zbornic in združenj.

Čili za delo

S programom Čili za delo želimo osveščati, izobraževati in usposabljati delavce in delodajalce o zdravem delovnem in življenjskem slogu, da bi takšen način življenja in dela začeli postopoma tudi sami razvijati.

Preverite priporočila za
izvajanje promocije zdravja
pri delu v vašem podjetju!

Dogodki