Dogodki

> Domov > Dogodki > Srečanje slovenske mreže za promocijo zdravja pri delu 2018

Dogodki

< Nazaj na dogodki

Srečanje slovenske mreže za promocijo zdravja pri delu 2018

Na Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa bomo 13. novembra 2018 ponovno organizirali naše že tradicionalno srečanje slovenske mreže za promocijo zdravja pri delu, ki bo letos potekalo v Stekleni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani.

Letošnje srečanje, podnaslovljeno Preprečimo kemijska tveganja v delovnem okolju, bo posvečeno prepoznavanju tveganj zaradi kemijskih snovi v delovnem okolju ter načrtovanju in izvajanju ukrepov za zaščito delavcev pred škodljivimi vplivi kemikalij. Predavanjem bo sledila okrogla miza, kjer bomo na podlagi konkretnih primerov poskušali osvetliti načine prepoznavanja in preprečevanja kemijskih tveganj s poudarkom na biološkem monitoringu. 

Srečanje je tudi tokrat za udeležence brezplačno, zaradi omejitve prostih mest pa vas prosimo za predhodno prijavo. Prijavnice pošljite na elektronski naslov katja.draksler@kclj.si ali po faksu na: 01 522 24 78 najkasneje do petka, 2. novembra.


Program srečanja s prijavnico

Čili za delo

S programom Čili za delo želimo osveščati, izobraževati in usposabljati delavce in delodajalce o zdravem delovnem in življenjskem slogu, da bi takšen način življenja in dela začeli postopoma tudi sami razvijati.

Preverite priporočila za
izvajanje promocije zdravja
pri delu v vašem podjetju!

Dogodki
Priročnik