Aktualno

> Domov > Aktualno > Strokovno srečanje: V prihodnost na izkušnjah preteklosti

Novice

< Nazaj na novice

Strokovno srečanje: V prihodnost na izkušnjah preteklosti

KIMDPŠ je ob svoji 50-letnici organiziral strokovno srečanje, ki je pod sloganom V prihodnost na izkušnjah preteklosti potekalo 18. in 19. maja 2022 v Grand hotelu Union v Ljubljani. Prvi dan srečanja je bil namenjen plenarnim predavanjem, kjer so domači in tuji strokovnjaki predstavili pomembne izzive na področju medicine dela, prometa in športa ter promocije zdravja pri delu. Drugi dan srečanja so sledile predstavitve raziskovalnih in aplikativnih projektov ter aktivnosti na širšem strokovnem področju.

Ob tej priložnosti je inštitut izdal predstavitveno publikacijo s pregledom zgodovinskih mejnikov in razvejane dejavnosti ter knjigo povzetkov s kratkimi predstavitvami strokovnih prispevkov srečanja. Poleg tega je srečanje v obliki posamičnih predavanj na voljo za ogled tudi na spletu.

Povezave na gradiva in posnetke:
- vabilo s programom
- predstavitvena publikacija KIMDPŠ
- knjiga povzetkov
- posneti predavanj


Čili za delo

S programom Čili za delo želimo osveščati, izobraževati in usposabljati delavce in delodajalce o zdravem delovnem in življenjskem slogu, da bi takšen način življenja in dela začeli postopoma tudi sami razvijati.

Preverite priporočila za
izvajanje promocije zdravja
pri delu v vašem podjetju!

Dogodki