Gripa

> Domov > Gripa

Gripa

TUDI LETOS GRIPA NE IZBIRA! TI LAHKO 

izbereš cepljenje in zaščitiš sebe, bolnike in svojce.


V UKC Ljubljana ne prenašamo gripe, zato vsem zaposlenim tudi letos nudimo brezplačno cepljenje!


Za zaposlene v zdravstvu je cepljenje proti gripi zelo pomembno, saj smo v primerjavi s preostalo delovno populacijo bolj izpostavljeni in v precej večji meri tvegamo, da bomo zboleli za gripo. S cepljenjem pred boleznijo zaščitimo ne le sebe in naše družine, temveč tudi bolnike, torej tiste, ki imajo največje tveganje za hud potek gripe, zaplete osnovnih bolezni in celo smrt.

Ogled zloženke >>


Kje in kdaj se lahko zaposleni cepimo?


Tudi letos bo na voljo stalno cepilno mesto DTS-URGENCA, kjer se boste v zimskih mesecih lahko cepili ob torkih in četrtkih med 12. in 15. uro.

Na cepilni točki KO kardiologija, oddelčna ambulanta 5D, se lahko zaposleni cepijo v petek, 22. 12. 2023 med 9. in 10. uro.

Prosimo vas, da s seboj na cepljenje prinesete kartico zdravstvenega zavarovanja, službeno kartico ali osebni dokument ter cepilno knjižico, če jo imate.


Med tistimi, ki se bodo cepili in izpolnili srečko, bomo izžrebali več nagrajencev, ki bodo prejeli nagrade presenečenja!Pomembne informacije


Kaj je gripa? >>
Kako se lahko zaščitim pred gripo? >>
Cepljenje nudi učinkovito zaščito >>
Miti in resnice o cepljenju proti gripi >>
Ambasadorji cepljenja se cepijo, cepi se še ti >>
Zgodba s srečnim koncem >>
Viri in dodatno branje >>

Čili za delo

S programom Čili za delo želimo osveščati, izobraževati in usposabljati delavce in delodajalce o zdravem delovnem in življenjskem slogu, da bi takšen način življenja in dela začeli postopoma tudi sami razvijati.

Preverite priporočila za
izvajanje promocije zdravja
pri delu v vašem podjetju!

Dogodki